KARTVİZİT KURABİYELER

 31 yıllık arkadaşım Candan, geçen sene kadro yokluğundan Profesör olamadığında ona bu kurabiyeyi yollamıştım.Hala odasının duvarında asılıymış.

Üniversiteden birlikte mezun olduk ve Candan hayallerinin peşinden gidip, ikinci kez girdiği sınavda Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazandı.Eylül ayında da nihayet Profesör unvanını aldı.(Çok gecikmiş bir unvan ama neyse)

Bu kurabiyeleri yarın Üniversitede yapılacak cüppe töreninden sonra,arkadaşlarıyla yapacağı kutlama için  hazırladım.Kurabiyeler şu anda yolda.Birazcık plakaya isim yazdırmak gibi oldu ama bana ne dedim.Arkaşımın
unvanını herkes bilsin:))


O öyle güzel bir arkadaş ki;nasıl ifade edebilir bilmem.Yıllarca hep yanımda olan,destekleyen,hatalarımı görmeyen,herşeyini benimle paylaşan muhteşem bir insan.

Geçen yıl kurabiye işine başlarken PİE kurabiyenin isim annesi olan,yurtdışından getirdiği sayılamayacak kadar çok malzemeyle bu işe girmemi kolaylaştıran,yaptığım kurabiyeleri sanatçı gözüyle değil dost gözüyle gören, ne bileyim işte dedim ya zor bana yaptıklarını anlatmam.


Umarım törenleri iyi geçer,çok eğlenirler ve de kurabiyelerimi çok beğenirler.
Herkese Candan gibi bir arkadaş diliyorum.
Sevgiler.

11 yorum:

  1. nasıl güzeller nasıl duygulu kurabiyeler bunlar böyle ...

    YanıtlaSil
  2. Bu kadar zarif ve düşünceli bir kadının yaptığı kurabiyeleri beğenmemek ha!.. Mümkün mü? Ellerine sağlık, arkadaşına yeni ünvanıyla başarılar...

    YanıtlaSil
  3. Sağolun Lale Hanım.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Leylak Dalı teşekkürler.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar ince düşünülmüş bir şey bu böyle..Sizden ne güzel şeyler öğreniyorum.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Yurdanur çok naziksin.Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Çok kibar,çok güzel bir davranış. Benim de senin gibi yakın arkadaşım var ve doğum günü için senden kurabiye ricam olacak. Ama Nisan'a kadar vaktim var. İyi ki tanımışız onları. İyi ki iyi arkaşadlarımız var :)

    YanıtlaSil
  8. Ne zaman istersen Dilek'ciğim.Sen model düşün o zamana kadar.Gerçekten iyi ki var can arkadaşlarımız.sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Candan'cığım yorum yazmış ama bir türlü onaylayamadım.Ben de buraya kopyalıyorum yorumu.Ne yapayım övülmek hoşuma gitti:))
    candan "KARTVİZİT KURABİYELER" kaydınıza yeni bir yorum yaptı:

    Benim can dostum, sevgili arkadaşım bizim dostluğumuzu beni yücelterek ne kadar güzel anlatmışsın.İkimizde hayallerimizi çeşitli biçimlerde gerçekleştirdik.Benim hayallerimde sen hep yanımdaydın,en güzel sürprizler daima senden geldi.İnce zekan, en çok sende gördüğüm duyarlılığınla hep öndesin.İlk tanıştığımız günden bugüne hiç ayrılmadık,hep büyüdük.Ben kendimi çok başarılı ve şanslı görüyorum.Bu başarı akademik ünvanım değil çok sevdiğim dostlarım ve hep yapmak istediklerime ulaşma şansımdan kaynaklanıyor.Senin daha isminin ne olacağını düşündüğümüz kurabiye serüveninden bu günlere, dünyayı kucaklayan eşsiz güzellik ve lezzetteki el emeklerine gururla ortak olduk.Hep çekinerek başladığın bu işte nasıl içten ve özgün olduğunu artık herkes biliyor.Ben senin elinin değdiği nice güzel sofralarda bulundum, şimdi sadece tatlı kısmını herkesle paylaşıyorum ve seninle övünüyorum benim ahretlik güzel ve iyi yürekli arkadaşım.Keşke herkesin Petek gibi bir dostu olabilse....

    YanıtlaSil
  10. Çok güzeller, beğenmeeeri imkansız ama en özeli aranızdaki bu güzel kadim dostlu.
    Sizdeki ışığın tezahürü gibi..

    sevgiyle öpüyorum

    YanıtlaSil
  11. Zehra'cığım çok teşekkür ederim.Sen de çok naziksin.Sevgiler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails