İMZA:KIZIN

Banu Özkan Tozluyurt,Selgin GB ve Esra Aylin Akalın'ın öncülüğünde Mart ayında başlanan proje,114 kadının babalarına yazdığı mektuplarla kitaba dönüştü.

Kitabın geliri ''21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı''na 'Bir Çocuk Daha Okusun diye'bağışlanacak.Kitabı almalı,okumalı,hediye etmeli değil mi?

Kitabı okumadan önce lütfen Esra Hanım'ın önerilerine kulak veriniz.

"Aranızda “Ah tüh vah! Ben niye bu kitapta yokum?” diyen varsa, üzülmesin. Ya İmza:Karın için mektubunu hazırlasın, ya da İmza:Kızın için açtığımız blogda yayınlanmak üzere bize göndersin! Yapılacakları toparlıyorum:
1- Kağıt mendil alınız
2- Kitapçıdan kitabı edinip okuyunuz. Küçük dozlarda, yemekten 1 saat sonra okumaya dikkat ediniz.Toplu okumalar bünyenize ağır gelebilir.
3- Sizin yazınız yoksa dert etmeyip hemen klavye başına koşup bir solukta mektubunuzu yazınız. imzakizin@gmail.com‘a gönderiniz.
4- Kimler yazmış, kapak nasıl, hazırlayan diğer 2 kişi kim gibi daha fazla bilgi için imzakizin.com adresini ziyaret ediniz.
5-İmza:Kızın hakkında bundan sonra ne olup bitiyor öğrenmek için facebook ya da twitterda takip ediniz."


Okumaktan büyük keyif aldığım;Leylakdalı Lale,Müge ve Dilek de birer mektup yazmışlar babalarına.Öncelikle onları kutluyorum.Sonra da projeyi başlatan Banu Özkan Tozluyurt,Selgin GB,ve Esra Aylin Akalın' teşekkürler gönderiyorum.

Ben de babama mektubumu imzakızın.com da yazacağım.

Sevgilerimle.

3 yorum:

  1. Canım sağoool :)
    Öneriler benim değil Esra'nındı, ben aracıyım, bir karışıklık olmasın:)
    Okuyan gözünüze sağlık, kesenize bereket efendim, öperiz...

    YanıtlaSil
  2. Petek ablacım çok teşekkürler.Senin yazını İmza Kızın'dan takip edeceğim :)

    YanıtlaSil
  3. Leylak'cım düzelttim canım.Teşekkürler.
    Dilek'cim:))

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails