EŞİMİN EMEKLİLİK PASTASI


Eşim 25 yılını doldurdu ve emekli oldu.Çalışmaya devam ediyor ama en azından içi rahat çalışıyor.
Gelelim pastaya.Eşimle beraber şirkette 3 kişi daha emekli oldu.Onlar adet olduğu üzere,baklava -çikolata ikram etmişler iş arkadaşlarına.İş eşime gelince herkes pasta istemiş benden.Tabii ki dedik,böyle güzel bir konuda pasta yapılmaz mı?Hem de bol çikolatalı,frambuazlı.Ama üzerine yazmayı düşündüğümüz şeyler bizi çok güldürdü.
Ben,hani şu meşhur kamyon arkası yazısını düşündüm.Nazar etme ne olurla başlayan.Eşim daha feci bişey önerdi.Şirkettekilerin isimlerini yazalım yanlarına da emekliliğine kalan süreyi yazalım dedi.Sonuçta hepsinin çok can acıtacağını düşünerek darısı başınıza yazdım.Çünkü o kadar çok genç çalışıyorki henüz emekliliği hayal bile edemeyen.
Neyse çok uzun yazdım.Emeklilere sağlık ve keyif,çalışanlara da emeklilik günlerine kadar sabır diliyorum.
Sevgiler.

11 yorum:

  1. Eşinize sağlıklı ve uzun bir emeklilik süreci diliyorum. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Petekçim, çok sevindim, hayırlısı olsun eşine. Biliyorsun benim eşim de emekli olup üstüne aynı yerde 2 yıl daha çalışmıştı. Gerçekten kafaca ve moralce daha rahat oluyorlar. Ama umarım seninki 2 yıldan çoook daha fazla çalışır:)))
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  4. darısı bizim de başımıza inşallah.. ellerinize sağlık çok hoş ,çok anlamlı bir pasta olmuş.. eşinizinde emekliliği hayırlı olsun..bende sağlıklı, keyifli uzun mu uzun bir emeklilik diliyorum size ailece..

    YanıtlaSil
  5. Çenebaz'ım teşekkürler.Benim de dileğim biraz daha çalışması.Umarım sağlıklı olur hem çalışma hayatı hem de emekliliği.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Şermin'ciğim çok teşekkürler.Siz daha çok gençsiniz,önünüzde uzun bir çalıma hayatı var.Umarım zevkle çalışır sonra da emekli olursunuz eşin de sen de.
    Çok çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. lezzetli somunlar serap15 Temmuz 2010 13:00

    14 gün arayla ayrıldı seninkiyle benimki..Eh ne diyelim,hayırlı uğurlu ve evden uzak olsunlar..Sağlıkla inşallah canım..

    YanıtlaSil
  8. Sağol Serap'cığım.Hayırlı olur inşallah.Sevgiler.Sana da kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  9. precioso y riquisimo pastel!!
    bss.

    YanıtlaSil
  10. Thank you Maria.Your cookies are seems to be delicious too.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails