AYAZ'IN KURABİYELERİ,PASTASI VE KENDİSİ


Var mı böyle bir tatlılık????

Ayaz'a bayıldım bayıldım.Nice mutlu yaşlar inşallah.

Not:Palyaçonun burnu da tatlı CAN'a gelsin.
Sevgiler.

8 yorum:

  1. petek hanım şimdiye kadar yediğim en güzel pasta ve kurabiyeler.seçimi sizden yana yaptığım için şanslıyım.ayazda çok sevdi pastayı.özellikle kurabiyeler havada kapışıldı desem yalan olmaz.herkes çok sevdi.elinize sağlık.çok teşekkür ederim ilginiz içinde.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Derya Hanım teşekkür ederim.Afiyet olsun.Ayaz'ı benim için öpün lütfen.Çok tatlı maaşallah.Fotoğrafı için de ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. oy oy oy ben yerim o burnu... geçen gelişinde burnunu bizde unutmuş ortalığı ayağa kaldırmış, burnum cicianne de kaldı diye... Çok teşekkür ederim sevgili Petek bu vesileyle Cancan'da hatırlandığı için...

    Sevgimle

    YanıtlaSil
  4. Anaaaam, önce hangisini yemeğe başlamalı bilemedim. Petekçim, kurabiyelerin de harika görünüyor ama ben önce Ayaz'ı yemek istiyorum:)) Tü, tü, tü 41 kere maşallah kuzuya:))

    YanıtlaSil
  5. Lale Hanım Can ve kırmızı burnu hep gözümün önünde.Öpün benim için onu.

    YanıtlaSil
  6. Çenebaz'ım bence de Ayaz tam yemelik.Öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  7. Ben de -kusura bakmazsan Peteğim- Ayaz'ı alayım önce..Sonra kurabiyeleri..Tabii Ayaz'dan yer kalırsa midede:) Ben senin yerinde olsam kurabiyeleri daha iyi pazarlayabilmek için, bu bebişleri koymam buraya:)!!! Şaka bir yana, hepsi çok tatlı, her zamanki gibi döktürmüşsün arkadaşım. Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  8. Ah Serap'cığım ben de o yüzden önce kurabiyeleri sonra bebeklerin fotoğraflarını koyuyorum.Yoksa kim bakar kurabiyeye.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails